Hypotheken & bemiddeling

Hypotheken is ons specialisme. Iedereen van ons team is gecertificeerd hypotheekadviseur, u heeft dus altijd te maken met iemand die weet waarover hij of zij praat. Wij kunnen u helpen bij het gehele hypotheektraject, van advies tot aan de bemiddeling

Hypotheek advies

Wij houden niet van moeilijk doen als het makkelijk kan. Vaak spreken adviseurs over het opstellen van een "Klantprofiel" op basis van "uw kennis en ervaring, financiele positie, toekomst, wensen en doelstellingen en risicobereidheid". Wij stellen voor u een hypotheekadvies op dat past bij wat u wilt en wat u kunt: nu en in de toekomst.

Wij helpen u graag bij:
▪ Financiering van een aankoop van een woning, bestaande bouw of nieuwbouw
▪ Oversluiting van uw hypotheek
▪ Verbouwing of verbetering van uw woning
▪ Aanpassing van uw hypotheek (u wilt bijvoorbeeld lagere maandlasten of meer zekerheid)
▪ Deeladviezen, zoals advies bij renteverlenging of extra aflossen

Hypotheek afsluiten

Met een passend advies op zak weet u welke hypotheek u wilt. Graag helpen wij u bij het afsluiten van de hypotheek en de daarbij behorende overige producten zoals overlijdensrisicoverzekeringen. Wij vragen offertes voor u op, bespreken deze met u en begeleiden alles tot en met passeren bij de notaris

Onafhankelijk, uw voordeel

We kunnen u offertes leveren van alle geldverstrekkers in Nederland. Hierdoor krijgt u de beste aanbieding met de scherpste rente en beste voorwaarden.

Wij ontvangen van geen enkele bank provisie. We kijken alleen wat het beste voor U is. Wij zijn volledig onafhankelijk en hebben met geen enkele bank afspraken over productie. Wij vergelijken eerlijk alle aanbiedingen voor u.

Hoe werken we

Stap 1: Oriënterend gesprek*  
Stap 2: Inventariseren*  
Stap 3: Advies  
Stap 4: Offertes  
Stap 5: Completeren dossiers  
Stap 6: Beoordeling  
Stap 7: Passeren

Oriënterend gesprek
We maken met elkaar kennis, informeren elkaar in grote lijnen en bekijken samen wat we voor elkaar kunnen betekenen. Het eerste orienterende gesprek is altijd gratis.

Inventariseren
Als u na de orientatie graag advies van ons wilt, gaan we verder met het verzamelen van alle informatie en maken wij voorbeeldberekeningen, zodat u inzicht krijgt in de financiele gevolgen van bepaalde keuzes. Zo weten we precies wat u kunt en wilt: nu en in de toekomst.

Onze beloning

Wij maken, voor we voor u aan de slag gaan met u, goede afspraken over onze beloning. Natuurlijk hangt onze beloning samen met uw persoonlijke situatie en wat we voor u kunnen betekenen. Op basis hiervan krijgt u van ons een voorstel voor onze beloning.

Natuurlijk maakt het veel uit of u starter bent of al een hypotheek heeft met aflosproduct dat u mee wilt nemen, of u bijvoorbeeld in loondienst bent of ondernemer, hoeveel risicoverzekeringen u wilt afsluiten en/of u een woning koopt of alleen maar een deeladvies wenst etc. etc.

Juist omdat onze beloning voor iedereen anders is, is dit moeilijk om een standaard prijslijst te maken. In ons Dienstverleningsdocument vindt u er meer over.

Maak een afspraak